Elsker du at lave sund og god mad, og har du lyst til at lære alt det, der ligger bag – service, indkøb og, planlægning – så er gastronomi & eventlinjen nok for dig.
Som elev er du i korte eller længere praktikker i vores store erhvervsnetværk og er med til at se de arbejdspladser og funktioner, som findes på en restaurant, et hotel, et museum, et turistkontor eller lign.
Når madlavning er mere end bare at blive mæt eller sund, så handler det om at fremtrylle lækre retter, der passer til dem, vi skal lave maden til.
Vi går op i økologi og bæredygtighed og reduktion af madspild, og vi har fødevarestyrelsens Bronzemærke, hvilket betyder at mellem 30-60% af vores indkøbte fødevarer er økologiske. Det er i tråd med hele den tilgang, vi har i køkkenet om sund kost, økologi og bæredygtighed.
Vi planlægger events. Det kunne fx være en tur for hele skolen eller vores eget høstmarked. Vi deltager også i flere lokale events.
Vi arbejder med begreber som salg, økonomi og budgetlægning, markedsføring og evaluering.
Vi har en praktisk tilgang til undervisning, afklaring og fremtidsmuligheder:
Dansk og matematik foregår ikke bare foran tavlen, men tager ofte udgangspunkt i den praktiske og oplevelsesorienterede undervisning.
Du bliver klar til uddannelse, og måske finder du dit drømmejob.
Det kan fx være i hotel- og restaurationsbranchen, som arrangør af festivaler,
rejser og events eller inden for salg og service. Det er en branche for ”kloge” hænder.